top of page
E0D2A2F0-E95F-42DA-B2F3-63587E767D9B_1_201_a.jpeg

My colourful
journey 

Kia Ora! Namaste! 
Om Swastiastu!
Sawubona! Hallo! 

Untitled design.png

Hoi, mijn naam is Ming.
Ik heb Colourful Hearts opgericht omdat ik in een kleurrijke, bezielde wereld wil leven en deze wil nalaten voor mijn kinderen. Met Colourful Hearts wil ik mensen weer verbinden met de wijsheid van het hart, het lichaam en de natuur. Ik geloof dat deze verbinding essentieel is voor ons welzijn en om onze plek in te nemen in de co-creatie van de wereld waar onze harten van dromen.
 

In mijn eigen kleurrijke reis heb ik geleerd en ervaren hoe het is om me te verbinden met de wijsheid van mijn hart, mijn lichaam en de natuur. Nu is het tijd om anderen (of ; jou) dit ook te laten ervaren. 

Met jarenlange praktijkervaring in yoga, somatics, tantra,  rituelen, en embodied flow wil ik nu mijn ‘Colourful Heart’ inzetten om jou te helpen thuis te komen bij jezelf, jouw diepste verlangens en jouw creatie-kracht. 

 

Mijn interesse in andere culturen en wijsheden begon al op jonge leeftijd. Als vierjarige vond ik het heerlijk om vrij te bewegen op de Afrikaanse muziek die mijn ouders op hadden staan. Ik kon dan een intense vreugde ervaren. 

In mijn jongere jaren was ik vaak op zoek naar hoe het ‘anders kan’, want de wereld waarin ik leefde was niet de wereld waar mijn hart blij van werd.

Lees hier verder over mijn reis... 

 

Mijn ontdekkingsreis naar de verschillende kleuren en wijsheden in de wereld begon in Amsterdam, tijdens mijn studieperiode. Ik ontmoette voor het eerst een sjamaan. Een prachtige vrouw, die veel voor mij betekend heeft. Ze liet me kennismaken met ‘het medicijnwiel’ en heeft me in vele waardevolle ontmoetingen en als gids begeleid in de wijsheid en ervaringen van de ‘Native Americans’. 

 

Zuid-Afrika. Mijn studietijd in Zuid-Afrika en de rondreis in verschillende Afrikaanse landen leerde me hoe het voelt om volledig in mijn lichaam aanwezig te zijn. De Afrikaanse vrouwen daagden mij uit in het hier en nu te zijn. En met hun doordringende blik communiceerden ze de essentiële vraag: “Are you there?" 

 

Na enkele jaren in Nederland te hebben gewerkt als consultant ben ik naar Bali verhuisd. Om daar 4 jaar lang te wonen en te werken. Ik voelde me sterk verbonden met de lokale gemeenschap en heb me de Indonesische taal eigen gemaakt. Ik werd hier voor het eerst geïntroduceerd in Tantric Hatha Yoga in een lokale ashram. Deze ervaring was zo transformatief dat het mijn hart verder heeft geopend. Ik heb me vervolgens ondergedompeld in de rijkheid van Yoga en me laten scholen tot teacher. 

 

Mijn ontdekkingsreis vervolgde zich in Nieuw Zeeland, waar ik 7 jaar lang woonde en werkte. De verbinding met de traditionele Māori heeft mij een andere kijk op het leven gebracht en me thuis laten komen op deze Aarde. 

 

Ik heb de kleuren van Nederland, Afrika, Indonesië en Aotearoa (Nieuw-Zeeland) in mijn hart gesloten. Ze hebben mij inzicht gegeven en laten ervaren hoe het is 

om me met mijn hele lichaam en alle lagen van mijn zijn te verbinden, zodat ik me thuis voel in mezelf en hier op aarde.

Amsterdam. Afrika. Indonesië. 
Aotearoa NZ
 

bottom of page